Logosuunnittelua Turussa vahvalla kokemuksella

Logo on tärkeä osa yritystä, sillä se antaa usein ensimmäisen mielikuvan yrityksestäsi. Sen teossa tulee miettiä yllättävän montaa asiaa, kuten mitä se viestii muodoilla ja väreillä sekä tuleeko yrityksen brändi esille siitä oikealla tavalla. Logon tulisi olla myös tunnistettava ja helposti mieleenpainuva. Selkeys on tässä valttia, mutta myös luovuutta tarvitaan, jotta siitä saadaan uniikki ja huomiota herättävä hyvällä tavalla. Hyvän logon tulisi myös kertoa hieman, mistä yrityksessä on kyse ja esimerkiksi antaa osviittaa toimialasta.

Mutta ei huolta, sinun ei tarvitse tietää millainen logo yrityksellesi olisi hyvä, vaan anna ammattilaisen auttaa siinä. Olen koulutukseltani teollinen muotoilija ja valmistunut vuonna 1994. Olen toiminut tuotesuunnittelun, tuotekehityksen sekä grafiikan parissa noin 20 vuotta. Autan sinua tekemään yrityksellesi sopivan logon monipuolisen osaamiseni ja kokemuksieni avulla Turussa.

Jos yritykselläsi on jo logo, mutta se vaatii päivitystä, autan myös siinä. Joskus toiminta tai ilme on muuttunut vuosien aikana niin, että logo ei enää edustakaan parhaalla mahdollisella tavalla yritystä nykyisessä muodossaan. Logon ilmettä voidaan lähteä muokkaamaan esimerkiksi uusilla fonteilla tai väreillä.

Logosuunnittelun hinta

Logon suunnittelun kokonaishinta määräytyy asiakkaan tarpeista. Luovassa suunnittelussa sekä rutiinitöissä hinta on edullinen 35 € tunnilta. Jos haluat arviota tarvittavasta tuntimäärästä, olethan yhteydessä.

Graafinen ilme yritykselle

Eikö pelkkä logo riitä, vaan tarvitseeko yrityksesi kokonaisvaltaisen ilmeen? Yrityksen ilme ja sen viestiminen visuaalisesti ei rajoitu vain logoon. Graafinen ilme eli yritysilme luo brändisi visuaalisen identiteetin. Graafisen ilmeen avulla tuot yritystä esille vahvasti ja linjakkaasti kaikessa. Graafinen ilme jatkaa samoja tyylivalintoja kuin mitä logossa on. Samat fontit, värimaailma ja muodot jatkuvat kautta linjan yrityksen ulkoasussa ja materiaaleissa. Näin saat selkeän pohjan käyntikorteille, ikkunateippauksille, mainoksille, esitteille ja verkkosivuille.

Graafiseen ilmeeseen kuuluu:

  • Tunnuksen ja logon suunnittelu
  • Graafiset elementit
  • Typografian, väri- ja kuvamaailman määrittely
  • Painettu ja sähköinen mainos- ja lomakemateriaali
  • Yrityksen verkkosivujen ilmeen suunnittelu
  • Graafinen ohjeistus

Ota yhteyttä

Jos etsit logosuunnittelua Turussa, ota yhteyttä! Vastaan mielellään kaikissa kysymyksissä logosuunnitteluun ja graaffiseen ilmeeseen liittyen.